11 oktober 2010

Sushi Cat

Idag blir det ännu ett tips om ett litet onlinespel! Denna gång om det ytterst förträffliga spelet "Sushi Cat" från Armor Games.

För er som inte redan har spelat det så finns det här.

Spelets story kretsar kring en rund blå katt som vill få tag i den underbara rosa katten (OBS: ett gosedjur) den såg i ett fönster. För att klara av att ta sig till sin kärlek måste katten av olika anledningar (illustreras i alla små klipp som visas under spelets gång) bli så tjock som möjligt. För att hjälpa katten bli fet släpper man den från skärmens överkant i en vinkel som gör att den studsar mot de olika hindren på så sätt att den tar så många sushibitar med gulliga ansikten (speciellt rullarna med fiskrom!) den kan. Det finns även powerups som t ex Maneki-Nekos som ger olika bonusar, Tsunamirullar och drakkanoner.

Sushi Cat har egentligen ingen som helst mening och är i all ära faktiskt ganska tråkigt, men det är så extremt gulligt att alla brister blir förlåtna, och det är såpass lätt att klara ut att man trots allt spelar det om och om och om igen. Huvudpersonen den blå katten är så rund och bullig, den dallrar som en Jell-O när den studsar mot saker och den har en så bedårande liten mun när den äter att man bara blir helt AWH >__> eller något. Sushi Cat rekommenderas varmt till alla som tycker om katter, sushi, och/eller spel som är enkla men samtidigt trevligt underhållande och går att spela när som helst (så länge man har Internet dvs.).

Det finns även en uppföljare, Sushi Cat: The Honeymoon, och originalet finns som app till iPhone och iPod Touch.

Screenshot på dallrande och extremt fet katt x3

gameplay


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar