9 oktober 2010

Charles har återuppstått från det döda

Charles internet har egentligen fungerat fullt normalt ända sedan i onsdags, dessa dagar har dock spenderats med att spela WoW eftersom Charles får mindervärdeskomplex när dennes vän ligger 10 levels före Charles trots att Charles innan internetavbrottet låg en hel level före vännen i fråga.

Charles tid utan internet har varit både deprimerande och frustrerande. Den första dagen överlevde den modige Charles på musik och paint.net, den andra dagen gick denne ned till GAME och inhandlade 4 nya spel, den tredje dagen spelades dessa spel, även den fjärde dagen höll nöjet över inköpet i sig. Den femte var spelen redan tråkiga och Charles spenderade dagen med att se alla de 3 filmer dennes familj äger. Den sjätte dagen var Charles förtvivlad, denne tappade all tidsuppfattning och spenderade det mesta av sin tid med att klaga på internets frånvarande. Detta pågick i ett antal dagar tills Charles mor inte klarade av att se denne lida längre och ordnade så att Charles skulle få låna sin mormors systers internet. Charles var lycklig under de timmarna denne fick vara inne på msn, spela unicorn attack och wiki-walka runt på tvtropes.

Under de följande dagarna spenderade Charles all sin lediga tid hos sin mormors syster, där denna hade tillgång till en dator. I onsdags kom dock en tekniker och vips! så var Charles internet återställt. Att det skulle behöva ta över två veckor förstår Charles inte.

Trots allt överlevde Charles den stora utmaningen, har nu tagit igen sim förlorade spel-tid och kommer förhoppningsvis att börja skriva inlägg igen! Om några minuter kommer ett om en film Charles såg under sin internetlöshetsperiod och senare kommer också en manga-review och svaren till gåtorna, om någon minns dem.

~ Tills dess farväl ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar